LetraTag

LetraTag

Sätt i kassetten med påstrykningsetiketten i LetraTag. Mata in önskad text, skriv ut din etikett och ta bort tejpen på framsidan av etiketten. Ställ torrt strykjärn på medelhög temperatur (130–170ø C). Se till att stryka tyget slätt på den plats där du vill placera etiketten. Placera etiketten på tyget. Täck över med en tygbit (gärna bomull) och tryck strykjärnet på etiketten i 10 sekunder. Var försiktig så att du inte flyttar strykjärnet så att etiketten rubbas ur position. Upprepa tre gånger med fokus på etikettens hörn, och låt svalna något mellan varje upprepning.

LetraTag-etiketter har en delad baksida som är enkel att dra av. Leta upp delningen bak på tejpen. Knip försiktigt i tejpen. Tejpen delar sig. Dra försiktigt av baksidan på tejpen.Klicka här.

Materialen som används i många lamineringsmaskiner innehåller ofta kemikalier som har en negativ inverkan på termiska etiketter. Dessa kemikalier kan få utskriften att blekna eller göra etiketten svart. Etiketterna får inte komma i kontakt med material som innehåller PVC-film och vinylhaltiga mjukgörare.

Följande information gäller ENDAST DYMO etikettskrivare som använder direkt termisk utskriftsteknik. För närvarande omfattar detta alla LabelWriter-skrivare, LabelManager-, LetraTag- och Rhino-seriens etikettmaskiner. När de förvaras på rätt sätt har DYMO-etiketter en hållbarhet på flera år. När de används i en kontorsmiljö kommer tryckta etiketter att förbli läsbara i över ett år. Följande förhållanden kan göra att etiketter mörknar eller att texten bleknar: exponering för direkt solljus eller fluorescerande ljus under en längre tid, exponering för höga temperaturer under en längre tid, kontakt med PVC-film eller vinylhaltiga mjukgörare.