DYMO® etiketter av hög kvalitet

Sedan 1958 har DYMO® växt till att bli en ledare inom märkningsbranschen, med global räckvidd och globalt ansvar. Det ansvaret är mycket viktigt för DYMO® och vi strävar efter att maximera din effektivitet samtidigt som du investerar i hållbarhet – ett varumärke i taget. 

  • DYMO® pappersprodukter är FSC® Mix, vilket innebär att dessa produkter är tillverkade av material från välskötta, FSC®-certifierade skogar och andra kontrollerade källor.
  • Alla DYMO® LabelWriter™-etiketter är BPA-fria.
  • DYMO® D1, LetraTag® och Rhino™externa plastkassetter är tillverkade av 100 % återvunnet material.
  • DYMO® etikettmaskiner och -skrivare eliminerar bläck- eller toneravfall genom att använda termisk utskriftsteknik.

Ett postrum som passar var som helst på kontoret. DYMO®-vågar och etikettmaskiner väger noggrant paket, skriver ut etiketter och streckkoder från PC- eller Mac®-datorer.

Väg försändelser exakt med DYMO®-vågar

Minimera risken för överbetalning för porto på brev och paket med DYMO®-vågar för paket upp till 180 kg.

Anpassa etiketter med gratis DYMO®-programvara

Lägg till din företagslogotyp, skapa streckkoder, infoga grafik, importera kontakter med mera på PC eller Mac®.

DYMO® etikettskrivare för kontor


DYMO® etikettskrivare hjälper till att organisera dokument, förbereda presentationer, skicka brev, paket och mycket mer. Den kompakta och eleganta designen hos DYMO®-etikettskrivare är ett utmärkt hjälpmedel för alla skrivbord och kontorsutrymmen.


DYMO® fraktetikettskrivare skriver ut bland annat streckkoder och skapar fraktetiketter med hjälp av termisk utskriftsteknik.


Använd Dymo etikettskrivare med DYMO®-vågar för att minska risken för överbetalning för porto. Bär S180 paketvåg till tyngre paket och eliminera tunga lyft. Utför dagliga, veckovisa och månadsvisa uppgifter enkelt med hjälp av DYMO®-vågar och etikettskrivare.