Rhino™ industriella märkmaskiner

Robust, bärbar och fullpackad med tidsbesparande genvägar. En industriell märkmaskin konstruerad för att få jobbet gjort.

DYMO® XTL™

Skapa en säkrare arbetsmiljö, minimera driftstopp och felsök reparationer snabbare med DYMO® XTL™.

DYMO® industriella märkmaskiner är designade för att klara de tuffaste arbetsplatserna och skriva ut etiketter snabbt. Snabbtangenter skriver ut repetitiva etiketter på ett ögonblick. Dessutom är det förprogrammerade biblioteket fyllt med branschspecifika termer och symboler som enkelt infogas på etiketten.

Vårt sortiment av industriella märkmaskiner uppfyller utvalda riktlinjer och standarder för märkning inom branschen. Slitstark. Pålitlig. Snabb. DYMO® industriella märkmaskiner är perfekta för alla arbetsplatser och sparar tid, resurser och är lättanvända.

Koppla in och börja designa på några sekunder


Etiketter för alla uppgifter

Använd DYMO® krympslang, självlaminerande etiketter, vinyltejp, metalletiketter med mera för att slutföra varje projekt.

Datoransluten

DYMO® programvaruuppdateringar säkerställer att din etikettmaskin är uppdaterad och redo att arbeta som du behöver.

DYMO® industriella märkmaskiner


DYMO® industriella märkmaskiner är designade för arbetsplatser och tillverkade av skyddande material som tål fall. DYMO® industriella märkmaskiner skriver ut kabeletiketter, varningsetiketter med mera vilket underlättar identifiering och underhåll. Förprogrammerat bibliotek med bransch-termer och symboler för att skriva ut kabeletiketter, varningsetiketter och säkerhetsetiketter som efterlever industriella riktlinjer för märkning av ANSI och TIA/EIA-606-A. Skapa en effektivare och säkrare arbetsplats med vårt sortiment av industriella märkmaskiner.