Projekt, hemorganisation, kontorseffektivitet eller arbetsplatssäkerhet – DYMO® märkmaskiner och etikettskrivareskrivare är kontruerade för både hobbyarbetare och fackmän.

LetraTag® märkmaskiner

LetraTag®-märkmaskiner är bärbara, enkla att använda och har formateringsalternativ som ger varje etikett ett unikt utseende.

LabelManager™ märkmaskiner

Organisera hemmet eller kontoret med märkmaskiner som har snabbformatering via enkelt knapptryck, långt batteriliv med mera.

LabelWriter™-etikettskrivare

Kostnadseffektiv. Hög hastighet. Lätt att använda. Anslut till en PC eller Mac® för att omedelbart skapa och skriva ut skräddarsydda etiketter.

XTL™ märkmaskiner

Använd pekskärmen och de förladdade mallarna för att skapa industrianpassade etiketter för rör, kablar med mera.

DYMO® märkmaskiner och etikettskrivare


DYMO® märkmaskiner och etikettskrivare skapar etiketter på kontoret, hemma eller när du är på språng. Använd DYMO® märkmaskiner och etikettskrivare för hemorganisation och pysselprojekt. LabelWriter™-etikettskrivare skapar adressetiketter och fraktetiketter som finns i över 50 storlekar för alla typer av kontor. På arbetsplatsen? DYMO® Rhino™ märkmaskiner är konstruerade för att skriva ut slitstarka och hållbara etiketter för installation, underhåll och säkerhetsskyltar. Spara tid. Spara pengar. Få ordning.