Om oss

Tack för att du tar dig tid att läsa mer om vilka vi är och vad vi gör.

DYMO är snabbt på väg att bli världsledande innovatör inom lösningar som hjälper såväl enskilda personer som företag och organisationer att utföra sina uppgifter enklare. På DYMO handlar det om effektivitet, oavsett om det gäller att organisera ett kök eller skicka ut hundratals brev, så vi har en lösning för dig!

DYMO erbjuder ett komplett produktutbud för kontoret, lagret, arbetsplatsen, hemmet men även för klassrummet. Från enkla präglare, manuella etikettmaskiner och stationära produkter till industriella bärbara enheter, datoranslutna produkter och avancerad programvara och onlinetjänster, DYMO är här för att förenkla dina uppgifter samtidigt som du ser mer professionell ut.

Från starten som ett präglingsföretag 1958 har DYMO® växt till att bli ett företag med global räckvidd. 2005 gick vi samman med Newell Brands, ett Fortune 100-företag, och sedan dess har vi breddat våra produktlinjer till att omfatta programvara för kontakthantering och skanningslösningar för visitkort, utskicks- och fraktvågar och onlineporto. Under de kommande åren ämnar vi att expandera till andra områden där vi ser möjlighet att tillföra innovativa tekniska lösningar.